Ultrasound cavitatie

QB Lipo III Cavitatiebehandeling

Veel vrouwen hebben last van overtollig vet en cellulitis. Gezonde voeding en regelmatig sporten alleen zijn meestal niet voldoende om deze ongemakken op te lossen. Zeker als het gaat over probleemzones zoals buik, heupen en billen.

Cavitatie is hét alternatief:

Afslanken op de problemen gebieden waar u dat wenst. Een behandeling met het effect van liposucties zonder gevaarlijks operatie, injecties of littekens. Bij een cavitatie behandeling worden door middel van geluidsgolven vetcellen ” wakker geschut” . Allereerst wordt er een contact gel op de huid gesmeerd, net als bij het maken van echo. Daarna leggen we platen op de huid. Deze platten sturen laag frequent geluidsgolven de huid in. Vetcellen komen als reactie hierop in beweging. Ze gaan ligt trillen. Je kunt dit een beetje voelen. De huid wordt verwarmt en veel mensen ervaren een soort kriebel.

Door trillingen in de vetcellen worden de celwanden poreus en loop het vet uit de cellen. Het lichaam voert dit af. Het aantal behandeling verschilt per persoon en is afhankelijk van het resultaat dat u wenst te bereiken. Wij adviseren ongeveer 10 sessies.

De voordelen

• Voor sommige mensen is direct meetbaar resultaat na slecht één behandeling. De resultaten zijn verschillend per persoon maar gemiddeld zult u een vermindering van enkele centimeter in omtrek kunnen meten per behandeling.
• Afslanken in centimeters, zonder veel inspanning
• Vetcellen plaatselijk definitief weg
• Reducties van cellulitis
• Zeer plaatselijk behandeling mogelijk
• Geen operaties, narcose of injecties
• Geheel pijnloos


Vetbevriezing/ Cryolipolyse is een behandeling waarbij wij door middel van koeling vet verwijderen. Cryolipolyse laat vetrolletjes verdwijnen op specifieke plaatsen zoals bijvoorbeeld de probleemzones rond buik, benen en de taille. Het is een zachte behandeling die het weefsel rond de vetcellen niet beschadigd.


Door middel van een oppervlakkige behandeling zonder verdoving en bijeffecten zijn wij in staat om per behandeling maar liefst 20% van uw plaatselijke vet blijvend te verwijderen. U kunt na de behandeling gewoon verder met uw dagelijkse bezigheden.

Het aantal behandelingen

Zolang er op de aanwezige plaats voelbaar vet aanwezig is, is een Cryolipolyse behandeling mogelijk, maar over het algemeen zijn onze klanten na 2 tot 3 behandelingen tevreden met het resultaat.


Het resultaat is na ongeveer zes tot elf weken het best zichtbaar. Wij zien u dan ook graag zes weken na een behandeling terug om samen het resultaat te beoordelen. Dan bespreken wij ook eventuele vervolgbehandelingen.

De Intake

Bij de eerste kennismaking bespreken welke gebieden u graag behandeld zou willen hebben, geven we voorlichting over de behandeling waarna wij samen door het intakeformulier gaan.Opmeten behandelgebieden ( bij aanschaf van minimaal drie sessies ).

In de eerste en de laatste sessie worden de behandelgebieden opgemeten zodat wij de resultaten kunnen volgen.

Eventueel kunnen ook foto’s gemaakt worden om de resultaten beter te kunnen zien.Na de behandeling
Het is belangrijk om na iedere behandeling te sporten. Dit kan variëren van een stevige wandeling of zwembeurt tot een bezoek aan de sportschool. Door de inspanning wordt het lichaam gestimuleerd om het vrijgekomen vet te verwerken en af te voeren. Voldoende water drinken (1,5 – 2 liter per dag) helpt hierbij. Een koolhydraatarm dieet begeleidt de vet afbraak. De voeding moet veel eiwitten bevatten, maar geen dierlijk vet of enkelvoudige suikers.

Wij adviseren een koolhydraatarm dieet om de resultaten te optimaliseren en versterken.Contra-indicaties van Vetbevriezen en Ultrasound Cavitatie:
• Pacemaker
• Kanker
• Leveren/of nieraandoening
• Ernstige diabetes
• Zwangerschap
• Hartklachten
• Epilepsie
• BMI > 30

Prijzen

Prijs per sessie per één zone: € 64,-
Prijs per 5 sessies: (vooruit betaling): € 220,-
Tijdsduur per sessie: 45 minuten

 

Voorbeeld:

Voor
Na