Contact

Je kan ook online met ons contact opnemen

Definitief ontharen, Definitiefontharing, permanent ontharing,laser ontharen, laserbehandeling,laser, laser removal, laserremoval, super hair removal, hair removal, elektrische ontharing, elektrische ontharing
Jolie

Neem contact met ons op

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Je kan ook een online afspraak maken.

Betaling à contant.

Bel ons of stuur een WhatsApp-bericht voor een snelle reactie:
06 51297620.

BTW: NL002442051B68
KvK: 54635934

Lieve klanten,

!

Omdat ik minder uren beschikbaar ben, is een strakke planning voor mij belangrijk. De dagen die ik werk wil ik graag optimaal benutten. Afzeggingen en no-shows (binnen 48 uur) komen helaas nog te veel voor en daarom ben ik genoodzaakt om een aanbetaling van €25,- per afspraak van jullie te vragen.
Lange behandelingen zoals gezichtsbehandelingen en pedicure blijven online te boeken, losse behandelingen, zoals bijvoorbeeld epileren zijn telefonisch/of via whatsapp te boeken.

Lieve groet en tot snel, Michele.

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.
Kenninsmakinsbehandeling
IMG 9959

Verplaats tijdig uw afspraak

Tijd is kostbaar, ook bij Schoonheidssalon Jolie. Afspraak afzeggen, doe dit dan 24 uur van tevoren anders wordt de behandeling volledig in rekening gebracht. Heb je een pakket van ons gekocht? Wij maken graag een afspraak met je of wij hebben al een afspraak staan. Let wel, ook onze tijd is kostbaar dus als je minder dan 24 uur van te voren je behandeling bij ons afzegt, verval helaas de betreffende sessie. Natuurlijk behoud je wel de overige behandeling in het pakket.

Openingstijden

Maandag:Gesloten
Dinsdag: van 09:00 tot 17:00 uur
Woensdag: van 09:00 tot 17:00 uur
Donderdag:van 09:00 tot 17:00 uur
Vrijdag:van 09:00 tot 17:00 uur
Zaterdag:van 10:30 tot 16:00 uur
Zondag:Gesloten

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Wij werken samen met Webecos

Webecos is oer-Hollands en bestaat al 60 jaar. De oprichtster, schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, geloofde in die tijd ook al niet in sprookjes over cosmetica en wilde zich uitsluitend richten op feiten.

Daarom ontwikkelde ze haar eigen recepturen op basis van natuurlijke ingrediënten en liet deze vervolgens bereiden door apothekers. Niet voor niets staat Webecos voor ‘Wetenschappelijk bereide cosmetica’.

Nog iedere dag zijn we schatplichtig aan het adagium van onze oprichtster: Waarom zou je aan cosmetica stoffen toevoegen die niets toevoegen? Precies, eerlijk is eerlijk!

webecos hydracel

REACTIES EN ERVARINGEN

 

Een warm onthaal door een enthousiaste Michele. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na 4 behandelingen op dit moment geen donkere haargroei meer op de kin te zien. Goede voorlichting over wat ik mag verwachten. Ik weet dus dat grijze haartjes helaas niet reageren op de behandeling. Ik kan schoonheidssalon Jolie van harte aanbevelen.

Babs van Wees

 

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Hajar

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Claudia

Michelle is een top specialist. Ik vertrouw haar met mijn hele lichaam! Ik voel me zo gelukkig, iedere keer weer dat ik bij Michelle geweest ben en de deur uitloop. Een echte aanrader!

Samira Bouddount

CADEAUBON
Hoe geweldig is het om een cadeaubon te krijgen voor een heerlijke behandeling! Bonnen zijn verkrijgbaar vanaf € 30,- . Een cadeaubon van Schoonheidssalon Jolie wordt altijd mooi ingepakt en is een feestje om te geven en te krijgen!
cadeau

Ons schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Behandelingen
• Kennismakingsbehandeling
• Anti-Ageing
• Acne & Tiener
• Special voor donkere huid
• Special voor mannen
• Definitief ontharen-IPL
• Wimpers, Wenkbrauwen & Wax
• Pedicure

Aangesloten bij ANBOS

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.

Wenkbrauwen epileren, wimpers verven, brouwbar, brouw bar in weesp sluis, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, lashlift, krullen van wimpers, lashlifting, bovenlip harsen, gezicht waxen

Contactgegevens

Adres: Binnenveer 7 1381 BT Weesp
Tel: +31 651297620
E-mail: info@schoonheidssalonjolie.com

logo bottom