ICE Diode Triple wave laser behandeling

Jij kan pijnloze definitief ontharen behandeling zelf ervaren en zelfs resultaat zien na 1 behandeling
IPL/SHR voor mannen

Diode laserontharing is een van de meest betrouwbare methoden om ongewenst haar te verwijderen. In tegenstelling tot minder technologische methoden (scheren, harsen, etc.), kan laserontharing het probleem voor een zeer lange periode oplossen en uiteindelijk voor altijd van ongewenst haar afkomen.

Elke vorm van laserontharing gaat gepaard met blootstelling aan de haarfollikel, het orgaan dat de haargroei regelt en verantwoordelijk is voor de juiste combinatie van een aantal voorwaarden die het uiterlijk van het haar, de voeding en tijdige vervanging ervan bepalen. Laserstraling werkt in op het haarzakje door de haren te verhitten en te reageren op het pigment dat ze kleurt – melanine.

Er zijn verschillende soorten laserapparaten ontworpen voor ontharingsprocedures. Laserontharing lost met succes het probleem van ongewenste begroeiing van het haar op.

Diode laserontharing

Het principe van de diode laserontharing is dat er een ultrakorte lichtgolf met een krachtige energiestroom wordt gecreëerd aan de uitgang van het apparaat. De laserstraal is extreem smal en wanneer deze op een melaninehoudende haar wordt gericht, wordt alleen die haar belast met energie.

De haar wordt verwarmd tot een temperatuur van 70-80 graden en de huiddelen naast de haar worden op geen enkele manier aangetast, omdat de straling selectief werkt. De schokverwerking van de haarfollikel zorgt ervoor dat de structuur van de follikel onomkeerbaar verandert; de cellen houden op normaal te functioneren. Dit leidt uiteindelijk tot het afsterven en uitvallen van het haar.

In onze salon wordt diode laserontharing uitgevoerd met de ICE Diode Triple wave diodelaser. Deze laser heeft een aantal opmerkelijke eigenschappen die ontworpen zijn om het proces van diodeontharing comfortabel, snel en effectief te maken. Het krachtige koelsysteem reduceert het risico op brandwonden tot nul.

Dankzij de flexibele vermogensinstellingen kun je de optimale parameters voor de optimale puls vinden. Hierdoor is het eenvoudig om een compromis te bereiken tussen behandelingsefficiëntie en comfort. De beschikbaarheid van de multi pulse snelheidsmodus verkort de sessietijd aanzienlijk. De ICE Diode Triple wave diodelaser werkt met een breed scala aan huidfototypes.

Belangrijk bij diode laserontharing

Op de vooravond van de diode laserontharing behandeling moeten de te behandelen gebieden worden geschoren. Te lange haren zijn ongewenst, omdat dit aanzienlijke oververhitting veroorzaakt en de kans op brandwonden vergroot. In geen geval mogen haren vooraf worden verwijderd door te scheren of een speciale gel aan te brengen.

De optimale haargrootte voor succesvolle verwijdering is 1 mm. Je moet de diode laserontharing sessie ook uitstellen als je momenteel een behandeling ondergaat met steroïden, antibiotica of kalmerende middelen.

Na de diode laserontharing behandeling is het raadzaam om je huid te behandelen met een schuim op basis van panthenol. Neem de eerste 24 uur geen hete baden. Vermijd sauna, zwembad en sauna in de eerste drie dagen. Gebruik geen scrubs, sponsjes of cosmetica op oliebasis gedurende drie dagen na de behandeling.

Bij diode laserontharing is er een speciale voorbereiding nodig?

Als je van plan bent om diode laserontharing uit te voeren, moet je afzien van zonnebaden en je huid niet blootstellen aan zonlicht in de maand voor de eerste sessie. Daarnaast moet je het gebruik van medicijnen die de gevoeligheid van de huid voor licht verhogen vermijden.

Dit kunnen bepaalde antibiotica, neuroleptica en kruidenmiddelen zijn. De arts moet worden gewaarschuwd over het gebruik van medicijnen – hij zal beslissen of deze niet interfereren met epilatie. De dag voor de procedure moet je een waxbehandeling ondergaan.

 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.
Kenninsmakinsbehandeling

Voordelen van de diode laserontharing

De lijst met voordelen van diodelaserontharing is zo onweerstaanbaar dat je nauwelijks nog je toevlucht wilt nemen tot andere ontharingsmethoden.

 • De procedure is volledig veilig.
 • De laserimpuls werkt nauwkeurig en beschadigt niets behalve het haar. Een intelligent koelsysteem zorgt ervoor dat aangrenzende huidgebieden niet warm worden, dus je verbrandt niets, noch je interne organen, noch je perfecte huid.
 • Je krijgt een perfect gladde huid en vergeet voorgoed de strijd tegen de steeds uitdijende haartjes.
 • Vergeet irritatie na het scheren en ingegroeide haren.
 • Stugge en verdwaalde haren worden succesvol verwijderd.
 • Bruin zijn is geen categorische belemmering voor epilatie.
 • Comfortabele omstandigheden en goede tolerantie.
 • Zelfs als je een zeer gevoelige huid hebt, voel je geen pijn. Een geavanceerd koelsysteem dat in de arm is ingebouwd,
 • beschermt je. Voor de behandeling wordt een speciale gel met verdovende eigenschappen aangebracht.

 • Het resultaat is langdurig.
 • Als een volledige kuur is afgerond, komt het haar niet meer terug op de plekken waar je het niet wilt hebben. In het zeldzame geval dat er nog sluimerende haarzakjes overblijven, kan na een jaar een extra laserontharingssessie nodig zijn.
 • Vrijwel geen bijwerkingen.

Voorzorgsmaatregelen bij de diode laserontharing

Wij adviseren om 3 weken voorafgaand van de diode laserontharing behandeling de zon, zonnebank en zelfbruiningsproducten te vermijden. Desondanks dient u toch een zonnebrandcrème te gebruiken met SPF 30 of 50. Dit dient om de 2 uur herhaald te worden indien de huid toch wordt blootgesteld aan zonlicht.

Wij adviseren om 2 weken voor de diode laserontharing behandeling niet meer te epileren, te harsen of de touwtjesmethode te gebruiken. Een leeg haarzakje absorbeert geen laserlicht en dat houdt in dat de behandeling niet effectief zal zijn. Alleen scheren is toegestaan, ook tussen de diode laserontharing behandelingen door.
Wij vragen u om met een gereinigde huid naar de salon te komen en zonder make-up, dagcrème of bodylotion/crème.
Bij wijziging van medicatie of ziekte willen wij voorafgaand aan de behandeling op de hoogte gebracht worden. Sommige medicaties maken de huid gevoeliger en kwetsbaarder.

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Wij werken samen met Webecos

Webecos is oer-Hollands en bestaat al 60 jaar. De oprichtster, schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, geloofde in die tijd ook al niet in sprookjes over cosmetica en wilde zich uitsluitend richten op feiten.

Daarom ontwikkelde ze haar eigen recepturen op basis van natuurlijke ingrediënten en liet deze vervolgens bereiden door apothekers. Niet voor niets staat Webecos voor ‘Wetenschappelijk bereide cosmetica’.

Nog iedere dag zijn we schatplichtig aan het adagium van onze oprichtster: Waarom zou je aan cosmetica stoffen toevoegen die niets toevoegen? Precies, eerlijk is eerlijk!

webecos hydracel

REACTIES EN ERVARINGEN

 

Een warm onthaal door een enthousiaste Michele. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na 4 behandelingen op dit moment geen donkere haargroei meer op de kin te zien. Goede voorlichting over wat ik mag verwachten. Ik weet dus dat grijze haartjes helaas niet reageren op de behandeling. Ik kan schoonheidssalon Jolie van harte aanbevelen.

Babs van Wees

 

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Hajar

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Claudia

Michelle is een top specialist. Ik vertrouw haar met mijn hele lichaam! Ik voel me zo gelukkig, iedere keer weer dat ik bij Michelle geweest ben en de deur uitloop. Een echte aanrader!

Samira Bouddount

Ons schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Behandelingen
• Kennismakingsbehandeling
• Anti-Ageing
• Acne & Tiener
• Special voor donkere huid
• Special voor mannen
• Definitief ontharen-IPL
• Wimpers, Wenkbrauwen & Wax
• Pedicure

Aangesloten bij ANBOS

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.

Wenkbrauwen epileren, wimpers verven, brouwbar, brouw bar in weesp sluis, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, lashlift, krullen van wimpers, lashlifting, bovenlip harsen, gezicht waxen

Contactgegevens
Adres: Achtergracht 60, 1381 BP Weesp
Tel: +31 651297620
E-mail: info@schoonheidssalonjolie.com
logo bottom