Reacties en ervaringen

Shurita

Zeer tevreden over het resultaat van de IPL behandelingen. Er wordt veel zorg aan de behandeling besteed. Een echte aanrader!
Bedankt Michele!

Sonya

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik mijn eerste Brazilian wax ervaring bij Studio Jolie gehad. Ik was erg zenuwachtig en dat is zacht uitgedrukt. Al bij aankomst in de studio had ik een goed gevoel. Ik werd op een hele fijne manier ontvangen en mijn zenuwen verdwenen meteen.
De behandeling zelf verliep prima. Elke stap werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk viel de pijn mij erg mee. Ik ga snel mijn tweede afspraak maken bij Studio Jolie…….Echt een aanrader!

Angela

Michele heeft er een vaste klant bij! Goede verzorging en onwijs vriendelijk.
Erg blij al met het resultaat van het harsen en de gezichtsverzorging. Ook maar meteen een IPL behandeling gedaan. Tot over 6 weken!

Ingrid

Enkele keren brazilian wax gedaan bij Michèle,ze stelt je erg op je gemak.
Na een aantal keer overgestapt naar IPL,ook voor mijn oksel.
Na 3 keer zie ik al erg goed resultaat.
Het is het absoluut waard om over te stappen op IPL.
Hartelijk dank voor je advies en gezelligheid en tot gauw.
Groetjes,
Ingrid

Esther

Studio Jolie verzorgt niet alleen heel goede behandelingen op het gebied van gezichtsverzorging en ontharen. Dat gebeurt ook nog eens allemaal vanuit een zeer persoonlijke benadering. Op die manier wordt een ‘noodzakelijk kwaad’ als het ware een ‘verwenmoment’.
Een moment waarop je helemaal tot rust kunt komen, verzorgt wordt en er uiteindelijk volledig opgefrist vandaan komt. Uitgerust en opgeknapt in lichamelijke maar ook in geestelijke zin. Je hebt het gevoel er weer helemaal tegenaan te kunnen. Dat heeft vooral te maken met de eigenaresse Michele zelf. Personal touch, is haar tweede naam!

Karla Schnitzer

Hi Micheli!
I would like to say that after the brazilian was i did the first treatment of the IPL and it’s so amazing that just one time I can see that my hair is less strong and some places didn’t grow at all!! I am so happy! Really the best investment ever! Soon i won’t need to shave anymore!
Thanks’ very much!

Patricia

nmiddels voor de derde keer bij Michele langsgeweest voor een IPL behandeling. Ik begon eerst met waxen maar was erg nieuwschierig naar de IPL behandeling dus was uiteindelijk geswitched naar deze methode en waaauw ben zo tevreden dat ik dit heb gedaan! Na de derde behandeling zag ik meteen al restultaat op bepaalde delen waar grote kale plekken begonnen te vormen (bikinilijn).
Ik raad iedereen aan om bij Michele langs te gaan, afgezien van het feit dat ze erg goed is in haar werk is, is ze daarnaast een persoon dat je op je gemak stelt en het zo comfortabel mogelijk voor je maakt wat erg fijn is. Super bedankt Michele en tot over 6 weken!!!!!

Hajar

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Kimberly

I Love IPL, wauw! Ik was zelf al een tijd van het waxen en toen Michele mij vertelde over de IPL behandelingen was ik erg enthousiast maar vond ik het natuurlijk ook wel spannend en eng om weer wat nieuws te proberen. Nergens voor nodig geweest, ik ben super blij met de IPL behandelingen!
Ik zou na ongeveer 3 keer resultaat moeten merken, echter zag ik na de eerste keer al resultaat, ik meteen blij foto’s sturen naar Michele om het resultaat te showen haha. Nu net mijn tweede behandeling gehad en ben weer super blij! Thank you Michele, you’re the best!

Inesa

IPL ervaring:
Hallo, ik heb nu 3 keer een IPL behandeling gehad. Na de 2 keer merkte ik al een groot verschil. Bij mij werkt het dus heel goed en je voelt er ook helemaal niets van.
Ik ga hier nog zeker mee door want je moet wel een aantal behandelingen achter elkaar doen voor het beste resultaat en het is altijd heel gezellig tijdens de behandeling. Michele jij bent geweldig en ik zie je weer na 6 weken xxx

Claudia

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Lotte

Voor iedereen die twijfelt: gewoon doen! Ik was heel zenuwachtig, maar door Michele zet je je er gemakkelijk overheen. Lees vooral ook alle andere berichtjes, want iedereen die geweest is zegt hetzelfde: tevredenheid te top! Michele, bedankt!

Tala

Mijn eerste ervaring met Brazilian Wax met de Brazilian Michele ging ontzettend makkelijk. Ik voelde me totaal op mijn gemak bij haar en in haar studio waar ze een erg rustgevende sfeer heeft gecreëerd.
De resultaat was bovendien ook heel goed dus ik ben helemaal overtuigd. Ze heeft mij als vaste klant erbij.

Peggy Bergen

Short DescriptionNet thuis van een heerlijke schoonheidsbehandeling bij Studio Jolie in Almere!
Ik heb genoten van de lichaamspakking (meteen zes sessies geboekt!!), gezichtsmassage en de complimenten van een geweldige schoonheidsspecialiste met gouden handen!
Wat ik verder heb gedaan, dat vertel ik lekker niet ;)! Ik heb er enorm van genoten en donderdag mag ik weer voor lichaamspakking en een schoonheidsbehandeling :* Wat een straf, hè!Short Description

Zahra

Ik wil je hartelijk bedanken omdat het harsen niet pijnlijk was vooral downonder haha.
Ik zie je over 4 weken weer dan gaan we weer voor kaal haha.
Groetjes Zahra.

Mireille

Inmiddels een vaste en zeer tevreden cliënt van Michele. Ze is een professionele dame, zeer zorgvuldig en nog eens gezellig ook. In mijn geval bezoek ik haar salon voor een full brazilian wax, de eerste keer niet geheel pijnloos maar het is goed te doen en naarmate je het vaker laat doen steeds minder vervelend.

Charlene

Ik heb vandaag mijn eerste waxbehandeling bij Michele gehad. Het waxen was/is minder pijnlijk dan ik had gedacht en Michele had een goede afleidingsmanoeuvre door gezellig te babbelen tijdens het waxen! Ik heb alweer een vervolg afspraak gemaakt!

Eudia

Mijn allereerste waxbehandeling was super!!!
Het resultaat is echt geweldig en absoluut een aanrader!!! Het is zo verslavend dat ik inmiddels al vijf waxbehandeling heb gehad bij studio Jolie.
Michele verstaat haar vak. Ik kijk alweer uit naar de volgende wax en beauty behandelingen:).

Dina

Ik heb donderdag mijn eerste full brazilian wax gehad. Ik was best zenuwachtig maar toen ik eenmaal binnen was bij Michele voelde ik me al meteen op mijn gemak. Ze is enorm aardig en lief, neemt echt de tijd voor je en legt alles goed uit. De wax zelf was niet geheel pijnloos (helaas haha) maar het viel me zo ontzettend mee! Ik had het veel erger verwacht en zou het zo weer doen. Het resultaat is super! Dankjewel Michele

Denise & Joke

Hallo,
Ik wilde u nog erg bedanken dat ik het interview mocht afnemen en vanwege de heerlijke behandeling, me hele dag was weer goed, ik voelde me heerlijk ontspannen, schoon en rustig, mijn moeder ook.
Je ziet ons weer want we komen echt nog wel weer een behandelringetje meepikken.
Lieve groetjes Van ons.. Joke & Denise

Fransie

De eerste keer dat ik met liet waxen was ik ontzettend zenuwachtig, vooral voor het waxen op intieme plekjes. Maar eigenlijk vanaf de eerste seconde dat je binnen bent stelt Michele je op je gemak. Ze geeft je wat te drinken en legt uit wat er gaat gebeuren bij je behandeling. Tijdens de behandeling kan je gezellig met haar kletsen, zo voel je je thuis. Ik heb nu meerdere behandeling gedaan. Ik ben ontzettend tevreden over studio Jolie!

Manon

Vandaag een heerlijke verwendag gehad: samen met mijn zus naar Studio Jolie voor een gezichtsbehandeling. Voor mijn zus de eerste keer bij een schoonheidsspecialiste maar voor mij is Michele inmiddels een must.
Na afloop van een heerlijke behandeling inclusief gezichtsmassage was mijn zus zo tevreden dat zij gelijk al liet weten vaker te willen komen. Michele je bent een topper en je bent een kei in je vak. Ik kan iedereen aanraden om zich door jou te laten verwennen. Echt super!

Thea

De eerste keer. Bijzonder spannend en je zou denken ontzettend pijnlijk. Dat zou ook zo kunnen zijn als ik niet zo waanzinnig goed werd ontvangen. Ik heb een rustige uitleg gekregen en een test op mijn arm om te kijken hoe het waxen werkt! De behandeling viel door de goede begeleiding echt reuze mee waardoor behandeling 2 niet eens meer zo zeer spannend was maar vooral heel gezellig! Bedankt en ik zie je in september!!!

Gabrielle

Beste Michèle,
Mijn moeder en ik hebben heerlijk genoten van de duo “chocolade behandeling”. We gingen na twee uur fris, glad en stralend de deur uit! Nogmaals bedankt voor de goede zorg en tot een volgende keer!
Met vriendelijke groeten, Gabrielle

Maria

Beste Michele,
Bedankt voor de heerlijke behandeling! Mijn huid voelt heerlijk zacht.
Ik kom zeker terug voor meer behandelingen!
Groetjes, Maria

When you decide to purchase weed from our on-line store, you’re presented with a lot of alternatives. When it might sound a little www.potster.com sketchy, it’s completely feasible to purchase weed safely and legally online you just have to understand what you’re doing. Legal Weed Fly is among the national and worldwide pioneers when it has to do with providing medical cannabis patients with nothing but the very best.