Kennis ( Basis) makingsbehandeling

Deze kennismakingsbehandeling beginnen we met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften
IMG 9968

De Kennis ( Basis) makingsbehandeling bestaat uit:

Huidanalyse
Reiniging van de huid met skin scruber *of een borstel apparaat*
Stomen
Met de toepassing van dermabrasie*, scrubben OF lysing zorgen we ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en jouw huid gaat stralen.
Oneffenheden verwijderen ( verwijderen van meesters/ restkorels)
Masker toegepast op jouw huidtype met gebruik van een oogkompres op basis van natuurlijk azuleen ter ontspanning van vermoeide en branderige oogleden.
Massage met warme hamer*
Verkoeling met cold hamer*
Warme compress
De behandeling wordt afgesloten met verzorgings- en product advies.

Duur behandeling: 60 min€ 64,-
Inclusief verzorging hals en decolleté:€ 74,-

Reinigen, dermabrasie, masker & verzorging.

 

Bij deze behandeling gebruiken we de volgende “ Skin Boosters”

Huidanalyse met Wood lamp: een Woods lamp is een diagnostisch hulpmiddel om een diagnose te stellen van de conditie van de huid. Verschillende huidaandoeningen fluoresceren wanneer ze worden belicht met het speciale UVA licht van een woods lamp.

Skin scruber: een pijnloze dieptereiniging waarbij het overtollige talg, vet en vuil wordt verwijderd

Bostel apparaat: dit apparaat zorg voor een frisse, glade huid en maakt de poriën schoon

Stommen apparaat: de stommen open opent de poriën, stimuleert de doorbloeding en ontspant de huid.

Dermabrasie apparaat: Microdermabrasie apparaat beteken letterlijk het “afslijpen van de huid” en is een mechanische super peeling waarmee de bovenste huidlaag op een pijnloze manier wordt verwijderd. Het verwijderen van de bovenste huidlaag stimuleert de aanmaak van nieuwe huidcellen in de onderste laag. Koortom de de dode huidcellen worden verwijdert en de huid weer straalt. de huid wordt mooie, glanzende en gepolijst.

Warme hamer behandeling: verhoogt de opname van werkstoffen

Koude hamer behandeling: kalmeert de huid en verwijt de poriën

Touch up

De Touch up bestaat uit:

Reiniging van de huid met skin scruber *of een borstel apparaat*
Stomen
Met de toepassing van dermabrasie*, scrubben OF lysing zorgen we ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en jouw huid gaat stralen.
Oneffenheden verwijderen ( verwijderen van meesters/ restkorels)

De behandeling wordt afgesloten met verzorging- en product advies.

Duur behandeling: 30 min € 39,-

 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.
Kenninsmakinsbehandeling
Uw gezichtsbehandeling is verder uit te breiden met…
Tijdens gezichtsbehandeling:
Epileren wenkbrauwen€ 10,-
Wenkbrauwen OF wimpers verven€ 10,-
Wenkbrauwen verven en epileren + wimpers verven€ 30,-
Wenkbrauwen verven en epileren + wimpers verven + bovenlip harsen€ 50,-
Neus harsen€ 10,-
Bovenlip en kin harsen€ 18,-
Bovenlip OF kin harsen€ 10,-
Wangen€ 16,-
Gezicht harsen€ 36,-
Gezicht harsen + wenkbrauwen epileren€ 39,-
Luxury eye en hands treatment

Met deze luxe, voedende behandeling wordt de kwetsbare huid rondom de ogen even in de watten gelegd en worden lijntjes en rimpeltjes tegen gegaan.

€ 10,-

Oog collageen vlies masker
Oog serum
Dermabrasie behandeling voor de handen met verzorging.

€ 10,-

Rug behandeling

Reiniging
Dieptereiniging
Scrubben OF lysing
Masker OF oneffenheden verwijderen
Verzorging
Duur: 30min

€ 39,-

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Wij werken samen met Webecos

Webecos is oer-Hollands en bestaat al 60 jaar. De oprichtster, schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, geloofde in die tijd ook al niet in sprookjes over cosmetica en wilde zich uitsluitend richten op feiten.

Daarom ontwikkelde ze haar eigen recepturen op basis van natuurlijke ingrediënten en liet deze vervolgens bereiden door apothekers. Niet voor niets staat Webecos voor ‘Wetenschappelijk bereide cosmetica’.

Nog iedere dag zijn we schatplichtig aan het adagium van onze oprichtster: Waarom zou je aan cosmetica stoffen toevoegen die niets toevoegen? Precies, eerlijk is eerlijk!

webecos hydracel

REACTIES EN ERVARINGEN

Enkele keren brazilian wax gedaan bij Michèle,ze stelt je erg op je gemak.
Na een aantal keer overgestapt naar IPL,ook voor mijn oksel. Na 3 keer zie ik al erg goed resultaat. Het is het absoluut waard om over te stappen op IPL.
Hartelijk dank voor je advies en gezelligheid en tot gauw.
Groetjes,

Ingrid

 

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Hajar

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik mijn eerste Brazilian wax ervaring bij Studio Jolie gehad. Ik was erg zenuwachtig en dat is zacht uitgedrukt. Al bij aankomst in de studio had ik een goed gevoel. Ik werd op een hele fijne manier ontvangen en mijn zenuwen verdwenen meteen.
De behandeling zelf verliep prima. Elke stap werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk viel de pijn mij erg mee. Ik ga snel mijn tweede afspraak maken bij Studio Jolie…….Echt een aanrader!

Sonya

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Claudia

Ons schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Behandelingen
• Kennismakingsbehandeling
• Anti-Ageing
• Acne & Tiener
• Special voor donkere huid
• Special voor mannen
• Definitief ontharen-IPL
• Wimpers, Wenkbrauwen & Wax
• Pedicure

Aangesloten bij ANBOS

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.

Wenkbrauwen epileren, wimpers verven, brouwbar, brouw bar in weesp sluis, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, lashlift, krullen van wimpers, lashlifting, bovenlip harsen, gezicht waxen

Contactgegevens

Adres: Binnenveer 7, 1381 BT Weesp
Tel: +31 651297620
E-mail: info@schoonheidssalonjolie.com

logo bottom