Pedicure behandelingen

Schoonheidssalon Jolie kun je je voeten laten verzorgen met pedicure behandelingen in een ontspannen omgeving
pedicure

Een bezoek aan de (gediplomeerde) pedicure is al lang niet meer weggelegd voor mensen met alleen voetproblemen. Voetverzorging hoort bij onze nieuwe lifestyle voor mannen en vrouwen, een stukje bewustwording en goed voor jezelf zorgen. Het verzorgen van de voet stimuleert het welzijn van het lichaam en voorkomt klachten in de toekomst. Bij Schoonheidssalon Jolie kun je je voeten laten verzorgen in een ontspannen omgeving. Wij werken met de modernste pedicure motor met natte techniek.

Vakkundige pedicure behandeling op het gebied van:
– Ingroeiende nagels
– Likdoorn verwijderen
– Eelt verwijderen en kloven behandelen.

Wij behandelen geen mensen met diabetes, reuma, spasticiteit, bepaalde vormen van kanker.

ProVoet

Basis Pedicure

– Voeten desinfecteren
– Nagels knippen en in vorm vijlen
– Verdikte nagels dun maken
– Nagelriem verzorgen
– Nagelomgeving reinigen
– Overtollig eelt verwijderen
– Aanbrengen van een verzorgende voet crème
– Advies voor voetverzorging

Een basis behandeling duurt ongeveer 30 minuten, wanneer er meer behandeltijd nodig is zal ik dit vooraf met u bespreken.

Duur behandeling: 30-35 min:€ 39,-
Nagellak verwijderen:€ 4,-
Gellak verwijderen:€ 8,-

( alleen te boeken icm pedicure behandeling)

Pedicure Intens
– Voeten desinfecteren
– Nagels knippen en in vorm vijlen
– Verdikte nagels dun maken
– Nagelriem verzorgen
– Nagelomgeving reinigen
– Overtollig eelt verwijderen
– Aanbrengen van een verzorgende voet crème
– Advies voor voetverzorging
 

Duur behandeling: 40-45 min:€ 46,-
Nagellak verwijderen:€ 4,-
Gellak verwijderen:€ 8,-

Deze behandeling is bedoeld voor voeten die al een langere tijd niet behandeld zijn en focust op het intensief verwijderen van kloven en overtollig eelt op de voeten.

 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.
Kenninsmakinsbehandeling
webecos hydracel

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Wij werken samen met Webecos

Webecos is oer-Hollands en bestaat al 60 jaar. De oprichtster, schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, geloofde in die tijd ook al niet in sprookjes over cosmetica en wilde zich uitsluitend richten op feiten.

Daarom ontwikkelde ze haar eigen recepturen op basis van natuurlijke ingrediënten en liet deze vervolgens bereiden door apothekers. Niet voor niets staat Webecos voor ‘Wetenschappelijk bereide cosmetica’.

Nog iedere dag zijn we schatplichtig aan het adagium van onze oprichtster: Waarom zou je aan cosmetica stoffen toevoegen die niets toevoegen? Precies, eerlijk is eerlijk!

REACTIES EN ERVARINGEN

 

Een warm onthaal door een enthousiaste Michele. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na 4 behandelingen op dit moment geen donkere haargroei meer op de kin te zien. Goede voorlichting over wat ik mag verwachten. Ik weet dus dat grijze haartjes helaas niet reageren op de behandeling. Ik kan schoonheidssalon Jolie van harte aanbevelen.

Babs van Wees

 

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Hajar

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Claudia

Michelle is een top specialist. Ik vertrouw haar met mijn hele lichaam! Ik voel me zo gelukkig, iedere keer weer dat ik bij Michelle geweest ben en de deur uitloop. Een echte aanrader!

Samira Bouddount

Ons schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Behandelingen
• Kennismakingsbehandeling
• Anti-Ageing
• Acne & Tiener
• Special voor donkere huid
• Special voor mannen
• Definitief ontharen-IPL
• Wimpers, Wenkbrauwen & Wax
• Pedicure

Aangesloten bij:

ANBOS

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.

Wenkbrauwen epileren, wimpers verven, brouwbar, brouw bar in weesp sluis, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, lashlift, krullen van wimpers, lashlifting, bovenlip harsen, gezicht waxen

en ProVoet

ProVoet

Contactgegevens

Adres: Binnenveer 7, 1381 BT Weesp
Tel: +31 651297620
E-mail: info@schoonheidssalonjolie.com

logo bottom