Kennismakingsbehandeling

Deze kennismakingsbehandeling beginnen we met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften
Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.

Kennis ( Basis) makingsbehandeling

Een grondige huidanalyse met onze huidanalyse apparaat.

Uitvoerige reiniging van de huid met onze skin scrubber (een pijnloze dieptereiniging waarbij het overtollige talg, vet en vuil wordt verwijderd). Dit om de opname van werkstoffen te optimaliseren en tevens stomen wij de huid tijdens deze behandeling.

Met de toepassing van dermabrasie, hidrodermabrasie, scrubben OF lysing zorgen we ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en jouw huid gaat stralen.

De resterende oneffenheden worden verwijderd.

In deze behandeling volgt een masker toegepast op jouw huidtype met gebruik van een oogkompres op basis van natuurlijk azuleen ter ontspanning van vermoeide en branderige oogleden.
Tijdens het masker wordt er gebruikt gemaakt van Photo Light Therapie voor stimulering van de huidfuncties.
Verkoeling met cold hammer voor het afsluiten van de poriën en kalmeren van de huid.

De behandeling wordt afgesloten met verzorgings- en product advies.

Duur behandeling: 60 min€ 56,-
Inclusief verzorging hals en decolleté:€ 64,-

Reinigen, dermabrasie, masker & verzorging.

Uw gezichtsbehandeling is verder uit te breiden met:

Hot Stones Massage ( ladies only ) 15 min€ 19,-
Hot Stones Massage ( ladies only ) 30 min€ 42,-
Hot Stones Massage ( ladies only ) 45 min€ 54,-

 

Kennis ( Basis ) makingsbehandeling Quick

Je krijgt een Huidanalyse met onze huid analyse apparaat.

Vervolgens wordt jouw huid uitvoerig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren door middel van onze skin scrubber ( pijnloze diepte reiniging waarbij het overtollige talg, vet en vuil wordt verwijderd) en stomen.
Met de toepassing van dermabrasie, hidrodermabrasie, scrubben OF lysing zorgen we ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en jouw huid gaat stralen.
De resterende oneffenheden worden verwijderd en
aansluitend volgt een masker toegepast op jouw huidtype.
De behandeling wordt afgesloten met verzorgings – en product advies.

Duur behandeling: 45 min € 42,-

( Dit is een tijdelijke aanbiedingen)

Touch up

Ten eerste wordt jouw huid uitvoerig gereinigd om de opname van werkstoffen te optimaliseren door middel van onze skin scrubber ( pijnloze diepte reiniging waarbij het overtollige talg, vet en vul worden verwijderd) en stomen.
Vervolgen met de toepassing van scrubben, lysing of Dermabrasie zorgen we ervoor dat de dode huidcellen verwijderd worden en jouw huid gaat stralen.
De resterende oneffenheden worden verwijderd en
de behandeling wordt afgesloten met verzorging- en product advies.

Duur behandeling: 30 min € 34,-

 

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.
Uw gezichtsbehandeling is verder uit te breiden met…
Tijdens gezichtsbehandeling:
Epileren wenkbrauwen€ 10,-
Wenkbrauwen OF wimpers verven€ 10,-
Wenkbrauwen verven en epileren + wimpers verven€ 30,-
Wenkbrauwen verven en epileren + wimpers verven + bovenlip harsen€ 50,-
Neus harsen€ 10,-
Bovenlip en kin harsen€ 18,-
Bovenlip OF kin harsen€ 10,-
Wangen€ 16,-
Gezicht harsen€ 36,-
Gezicht harsen + wenkbrauwen epileren€ 39,-
Luxury eye en hands treatment

Met deze luxe, voedende behandeling wordt de kwetsbare huid rondom de ogen even in de watten gelegd en worden lijntjes en rimpeltjes tegen gegaan.

€ 10,-

Oog collageen vlies masker
Oog serum
Dermabrasie behandeling voor de handen met verzorging.

€ 10,-

Rug behandeling

Reiniging
Dieptereiniging
Scrubben OF lysing
Masker OF oneffenheden verwijderen
Verzorging
Duur: 30min

€ 34,-

Tanden Bleken

%

Korting

Voor een mooi fris gebit 10% korting ivm gezichtsbehandelingen

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Wij werken samen met Webecos

Webecos is oer-Hollands en bestaat al 60 jaar. De oprichtster, schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, geloofde in die tijd ook al niet in sprookjes over cosmetica en wilde zich uitsluitend richten op feiten.

Daarom ontwikkelde ze haar eigen recepturen op basis van natuurlijke ingrediënten en liet deze vervolgens bereiden door apothekers. Niet voor niets staat Webecos voor ‘Wetenschappelijk bereide cosmetica’.

Nog iedere dag zijn we schatplichtig aan het adagium van onze oprichtster: Waarom zou je aan cosmetica stoffen toevoegen die niets toevoegen? Precies, eerlijk is eerlijk!

REACTIES EN ERVARINGEN

Enkele keren brazilian wax gedaan bij Michèle,ze stelt je erg op je gemak.
Na een aantal keer overgestapt naar IPL,ook voor mijn oksel. Na 3 keer zie ik al erg goed resultaat. Het is het absoluut waard om over te stappen op IPL.
Hartelijk dank voor je advies en gezelligheid en tot gauw.
Groetjes,

Ingrid

 

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Hajar

Ongeveer 2 maanden geleden heb ik mijn eerste Brazilian wax ervaring bij Studio Jolie gehad. Ik was erg zenuwachtig en dat is zacht uitgedrukt. Al bij aankomst in de studio had ik een goed gevoel. Ik werd op een hele fijne manier ontvangen en mijn zenuwen verdwenen meteen.
De behandeling zelf verliep prima. Elke stap werd duidelijk uitgelegd. Uiteindelijk viel de pijn mij erg mee. Ik ga snel mijn tweede afspraak maken bij Studio Jolie…….Echt een aanrader!

Sonya

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Claudia

Ons schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Behandelingen
• Kennismakingsbehandeling
• Anti-Ageing
• Acne & Tiener
• Special voor donkere huid
• Tanden bleken met X-treme Smile
• Special voor mannen
• Definitief ontharen-IPL
• Wimpers, Wenkbrauwen & Wax
• Pedicure

Aangesloten bij ANBOS

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.

Wenkbrauwen epileren, wimpers verven, brouwbar, brouw bar in weesp sluis, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, lashlift, krullen van wimpers, lashlifting, bovenlip harsen, gezicht waxen

Contactgegevens
Adres: Achtergracht 60, 1381 BP Weesp Tel: +31 651297620 E-mail: info@schoonheidssalonjolie.com