X-Treme Smile

Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees door X-Treme Smile

Naarmate u ouder wordt verkleurt uw tandbeen onder andere door het eten en drinken van gekleurd eten. Uw tanden worden minder wit, of u krijgt zelfs gele of grijze tanden.

Iedereen die een behandeling ondergaat wil weten wat er met zijn gebit gaat gebeuren. Wordt het glazuur aangetast? Gaat mijn glazuur er af? Wordt het zachter? Uw tanden laten bleken met X-treme Smile is compleet veilig en ik zal u vertellen waarom….

Uw glazuur wordt niet aangetast en u krijgt geen gevoelige tanden of tandvlees doordat onze gels als een van de weinige volledig voldoen aan de Cosmeticaverordening, dat wil zeggen dat het product volledig veilig in gebruik is en geen schade kan berokkenen. De resultaten daarentegen zijn voor een compleet onschadelijk product overweldigend. Overtuig uzelf door een behandeling te ondergaan.

Behandeling

Basis behandeling 45 min.€ 54,-

Opfrisbehandeling: Je gebit frist weer helemaal op en alle oppervlakkige verkleuringen verdwijnen.
Deze behandeling kun je alleen boeken als je in de afgelopen 6 maanden al een bleek behandeling bij ons hebt ondergaan.

KENNISMAKINGSBEHANDELING

Om precies te weten van welke behandeling of kuur jouw huid het meeste profijt heeft, beginnen we altijd deze kennismakingsbehandeling met een uitgebreide huidanalyse en wordt gekeken naar jouw wensen en behoeften. Hierna wordt samen met jou een behandelplan opgesteld en de huidverzorging voor thuis daar waar nodig is, aangepast.

Tanden bleken met X -Treme Smile

– Geen schade voor uw gebit en/of kronen, bruggen of vullingen
– Is al klaar binnen een half uur tot een uur
– Geeft direct resultaat
– Is zonder peroxide
– Is eenvoudig
– Is voor elk budget haalbaar
– U krijgt een uitvoerige uitleg
– De tint van uw tanden wordt bepaald
– U krijgt een mondspreider in uw mond
– Uw tanden worden behandeld met een speciale spray
– De X-treme Smile® gel wordt aangebracht op uw tanden
– U neemt plaats onder/achter de bleeklamp
– Dit proces wordt afhankelijk van uw pakket tot 4 maal herhaald
– De behandeling is geheel pijnloos
– Gecertificeerd tandcosmeticus

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Transparante prijzen

Onze tarieven, daar zijn we graag transparant in!
Wij houden niet van kleine lettertjes. Dus die geven we u ook niet.

Wij werken samen met Webecos

Webecos is oer-Hollands en bestaat al 60 jaar. De oprichtster, schoonheidsspecialiste Len Klaphaak, geloofde in die tijd ook al niet in sprookjes over cosmetica en wilde zich uitsluitend richten op feiten.

Daarom ontwikkelde ze haar eigen recepturen op basis van natuurlijke ingrediënten en liet deze vervolgens bereiden door apothekers. Niet voor niets staat Webecos voor ‘Wetenschappelijk bereide cosmetica’.

Nog iedere dag zijn we schatplichtig aan het adagium van onze oprichtster: Waarom zou je aan cosmetica stoffen toevoegen die niets toevoegen? Precies, eerlijk is eerlijk!

REACTIES EN ERVARINGEN

 

Een warm onthaal door een enthousiaste Michele. Ik ben zeer tevreden over het resultaat. Na 4 behandelingen op dit moment geen donkere haargroei meer op de kin te zien. Goede voorlichting over wat ik mag verwachten. Ik weet dus dat grijze haartjes helaas niet reageren op de behandeling. Ik kan schoonheidssalon Jolie van harte aanbevelen.

Babs van Wees

 

Van de week voor de 2de keer een gezichtsbehandeling gehad bij Michelle en het was top! Genoten van de rust en massage…en na de behandeling ook echt resultaat! Ik heb ook de producten die ze bij de behandeling gebruikt aangeschaft om het zo bij te houden. Ik gebruikte al een aantal dingen nu helemaal compleet van reiniging tot 24 uurs creme…ik ben een erggg tevreden klant en ga zeker andere behandelingen uit proberen.. tot snel Michelle!!

Hajar

IPL experience.
It is incredible! Michelle told me that to get a good result 8 to 12 sessions are needed, so when I saw some bold patches after the first one I could not believe it! Of course results may vary depending on the skin tone and hair colour, so the secret is to do all the needed appointments for better results, but I am sold, I am happy and not only about the IPL but also with the professionalism and Michelles charm! I recommend anyone to try it.

Claudia

Michelle is een top specialist. Ik vertrouw haar met mijn hele lichaam! Ik voel me zo gelukkig, iedere keer weer dat ik bij Michelle geweest ben en de deur uitloop. Een echte aanrader!

Samira Bouddount

Ons schoonheidssalon

Schoonheidssalon Jolie vindt het belangrijk dat u zich op uw gemak voelt. Wij zullen er alles aan doen om te zorgen dat u kunt ontspannen en hier zetten we ons volledig voor in.

Behandelingen
• Kennismakingsbehandeling
• Anti-Ageing
• Acne & Tiener
• Special voor donkere huid
• Tanden bleken met X-treme Smile
• Special voor mannen
• Definitief ontharen-IPL
• Wimpers, Wenkbrauwen & Wax
• Pedicure

Aangesloten bij ANBOS

De bij ANBOS aangesloten schoonheidsspecialisten zijn gediplomeerd en officieel ingeschreven bij de Kamer van Koophandel. Schoonheidsverzorging is een vak dat steeds in ontwikkeling is. Daarom moet de schoonheidsspecialist een diploma hebben dat voldoet aan onze examen-eisen om zich bij ANBOS te mogen aansluiten.

Wenkbrauwen epileren, wimpers verven, brouwbar, brouw bar in weesp sluis, wenkbrauwen epileren, wenkbrauwen verven, lashlift, krullen van wimpers, lashlifting, bovenlip harsen, gezicht waxen

Contactgegevens
Adres: Achtergracht 60, 1381 BP Weesp
Tel: +31 651297620
E-mail: info@schoonheidssalonjolie.com